Nechcete čekat dlouhé měsíce na vyřízení hypotéky? Chcete si sjednat výhodné podmínky úvěru? Nechcete se zdržovat zbytečným a složitým papírováním? V tom případě jsme připraveni vám poskytnout úvěr snadno a rychle. Naše společnost konkuruje bankám, takže poskytuje velice výhodné úrokové sazby a spoustu dalších výhod.

mrakodrapy

Nízké splátky jako u americké hypotéky sjednané v běžné v bance

Mezi jednu z největších výhod patří nízká úroková sazba. Díky tomu můžeme poskytovat nízké splátky úvěrů. Zároveň se doba splatnosti může pohybovat až do 30 let. Dlouhodobé splácení preferují nejenom lidé, ale i podnikatelé. Je to lepší z hlediska splátek. Pokud na sebe nechcete ušít bič, tak je lepší rozdělit si splátky do delšího časového období, protože pak platíte měsíčně méně. Kdežto kdybyste zvolili kratší časové období, budete splácet více a vyšší částky mohou často opět klienty přivést do začarovaného kruhu, kdy se dostanou do potíží se splácením. To bychom rozhodně nikomu neodporučovali. Sami musíte vědět, jestli na to máte a kolik můžete splácet.

  1. Neřeší se nízké příjmy ani registry

U podnikatelských, ale také spotřebitelských úvěrů nevadí záznamy v registrech. Další z mnoha výhod, díky které si nás stále častěji klienti vybírají.
Americká hypotéka nebankovní je typ úvěru, který si mohou sjednávat pouze podnikatelé. Jedná se tedy o podnikatelský úvěr. V případě podnikatelského typu úvěru se samozřejmě ručí nemovitostí. Získané peníze, může se jednat až o 70% z hodnoty nemovitosti, se následně použijí v podnikání.

euro

  1. Co můžete získat?
  2. Silného spojence, který se vyzná ve světě financí.
  3. Zázemí úspěšné, české, soukromé společnosti, která si cení svých klientů.
  4. Výhodné podmínky u spotřebitelských úvěrů.
  5. Mimořádné a exkluzivní podmínky u podnikatelských úvěrů.
  6. Nízké splátky, podobné jako v bance.
  7. Přijatelnou úrokovou sazbu.
  8. Výhodu, že nebudeme zkoumat registry a poskytneme vám úvěr i v případě, že máte záznam.
  9. Toleranci exekucí a nízkých příjmů.